Voor wie

Werknemers

“Zorg maar goed voor jezelf, zeggen ze. Maar hoe doe je dat? Daar zou ik graag eens met iemand over praten.”

 

“Ik wil graag weer aan de slag, maar ik twijfel of ik het volhoud.”

 

“Ik heb het gevoel dat ik weer meer aankan, maar krijg ik de ruimte wel?”

Je hebt je behandelingen achter de rug en je gaat weer (meer) aan het werk. En dan merk je dat je nog met allerlei dingen te dealen hebt. Dat je nog niet zo veel kunt onthouden, dat je geregeld moe bent, dat je van alles wil maar vooral ook moet en dat het combineren van werk, sport, je gezin, vrienden en tijd voor jezelf niet vanzelf gaat.

 

Dan is het prettig, is onze ervaring, als iemand met verstand van zaken iets over je situatie kan zeggen. Iemand die herkent wat je zegt en je concrete handvatten aanreikt om ermee om te gaan. Iemand die weet wat gebruikelijk is. Iemand die neutraal is en waardevrij naar je problemen kijkt. Iemand die je helpt om woorden te geven aan wat je meemaakt.

 

Dat is wat wij doen. We helpen je om grip te krijgen op je situatie, om balans te vinden en structuur aan te brengen in alles waar je mee te maken hebt. We zorgen ervoor dat je je werkhervatting kunt combineren met herstelactiviteiten als sport en beweging. We helpen jou en je werkgever om samen afspraken te maken. We begeleiden je, stimuleren je of remmen je af als je te hard gaat. We helpen je nadenken over wat je allemaal hebt meegemaakt en helpen je perspectief te vinden naar een nieuw werkzaam leven.

 

Dit zijn maar enkele voorbeelden. De werkelijkheid is altijd anders. Ingewikkelder. Weerbarstiger. Onoverzichtelijk misschien. Bel ons en vertel waar je tegenaan loopt. Dan helpen we.

Neem contact op