Weten waar je staat met de Re-turn Workview

Niet iedereen wil begeleiding bij re-integratie, of twijfelt over de behoefte daaraan. Speciaal voor hen bieden wij als enige re-integratiebegeleider in Nederland de mogelijkheid om een aparte analyse te laten maken: de Re-turn Workview.

De Re-turn Workview geeft mensen inzicht in hun eigen situatie. Wat gaat goed en waar moeten ze echt op letten? Wat kunnen ze verwachten? Hebben ze hulp nodig en zo ja, op welk gebied? De Re-turn Workview is een snel maar grondig onderzoek dat antwoord geeft op die vragen. Het geeft een analyse van de kansen op een succesvolle re-integratie bij kanker, waarbij ook de behoefte aan ondersteuning in kaart wordt gebracht.

De ervaring leert dat het heel veel scheelt als je van tevoren weet waar je aandacht aan moet besteden bij de aanstaande re-integratie, als je weet wat ‘normaal’ is en wat niet. De Re-turn Workview biedt daarover snel het juiste inzicht. De gegevens kunnen ook de bedrijfsarts helpen om een gerichte beoordeling te doen. Het beste moment om een Re-turn Workview te doen is als de primaire behandelingen zijn afgelopen, in de startfase van de re-integratie.

Snel inzicht

De Re-turn Workview beslaat allerlei aspecten van het ziekteverloop, het herstelproces (zowel lichamelijk als mentaal), de eventuele gevolgen en de situatie op het werk. Het levert een analyse op van de kansen op een succesvolle re-integratie. We beschrijven wat goed gaat, wat beter kan en waar men rekening mee moet houden, in een verslag en op een overzichtelijk dashboard waarop met stoplichtkleuren staat aangegeven waar de kansen en risico’s liggen.

De Workview is een op zichzelf staande interventie en kan ingezet worden voor iedereen die op het punt staat te re-integreren, of daar onlangs mee begonnen is. Naast een dashboard met een overzicht van resultaten geeft de Workview ook inzicht in de steunbehoefte van mensen. Een Workview kan indien gewenst opgevolgd worden door een begeleidingstraject.

Voor wie

Werknemers

Ondernemers

Werkgevers

Verwijzers

Ziektewet/WIA

Aanpak

Visie op werk en kanker

Soorten ondersteuning

Wanneer

Over ons

Ons team

Voorwaarden

In de media

Blog

Contact

Gecertificeerd door Oval

Lid Groep Werk & Kanker

Cookiestatement

© Re-turn 2023