Klanttevredenheid 8,7

Op locatie of online

In heel NL

Lees het blog

Kennis én ervaring

Kennis en ervaring delen

Voor veel mensen is kanker een lastig gespreksonderwerp. Dat leidt nog wel eens tot misverstanden of aannames, die vaak onterecht zijn. Onze ervaring is dat veel re-integratieproblemen veroorzaakt worden door miscommunicatie op de werkvloer en gebrek aan kennis. Daarom spannen we ons in om het onderwerp werk en kanker blijvend onder de aandacht te brengen en kennis te delen.

Op deze pagina vind je blogs over werk en kanker. Ook via sociale media delen we regelmatig (achtergrond)informatie, naast ervaringsverhalen van andere professionals en (oud)cliënten. Daarnaast dragen we bij aan wetenschappelijk onderzoek, publicaties en kennisnetwerken en verzorgen we lezingen, presentaties, workshops en symposia.

Wetenschappelijke toetsing tool voor werkgevers

Wetenschappelijke toetsing tool voor werkgevers

Het wetenschappelijke MiLES project van Amsterdam UMC heeft tot doel werkhervatting van werknemers met kanker te bevorderen, door het ondersteunen van werkgevers. Dat heeft geleid tot een website die precies de informatie bevat die werkgevers nodig hebben, op de manier die hen het meeste helpt.

Dag van de arbeid werk is belangrijk ook voor mensen met kanker

Dag van de arbeid werk is belangrijk ook voor mensen met kanker

Op 1 mei is het de dag van de arbeid. Graag sta ik vandaag stil bij het belang van werk voor mensen die met kanker te maken krijgen. Werk kan een bron zijn van voldoening, sociale contacten en geeft ritme aan het leven. Daarmee kun je zelfs stellen dat het bijdraagt aan herstel. Daarom zetten wij ons bij Re-turn in voor duurzame re-integratie van mensen met kanker.

Voor wie

Werknemers

Ondernemers

Werkgevers

Verwijzers

Ziektewet/WIA

Aanpak

Visie op werk en kanker

Soorten ondersteuning

Wanneer

Over ons

Ons team

Voorwaarden

In de media

Blog

Contact

Gecertificeerd door Oval

Lid Groep Werk & Kanker

Cookiestatement

© Re-turn 2023