Klanttevredenheid 8,7

Op locatie of online

In heel NL

Lees het blog

Kennis én ervaring

Voor ondernemers

“Laat ik mijn klanten weten dat ik er weer ben, nu ik nog niet alles kan?”

Met of zonder personeel, zelfstandige ondernemers doen het liefst zo veel mogelijk zelf. Daarom schakelen ze graag Re-turn in bij hun re-integratie. Want Re-turn neemt de zorg niet van je over maar helpt je om zelf regie te houden over je herstel en je werkzaken. Dat is ingewikkeld genoeg, zeker bij kanker.

Problemen re-integratie ondernemers

Ondernemers lopen tegen dezelfde problemen aan als werknemers met kanker. Ze moeten zoeken naar een nieuwe balans tussen werk, privé en herstelactiviteiten (medische controles, sport en beweging). Ze hebben dezelfde verschijnselen als plotselinge vermoeidheid, concentratieproblemen en wisselend belastbaar zijn. Maar daarbij komt nog de extra zorg voor hun klanten, hun omzet, hun medewerkers of leveranciers en ga zo maar door.

Dan helpt het als er iemand met je meekijkt, met je meedenkt en je met verstand van zaken van advies kan dienen. We weten hoe je als ondernemer zo verantwoord mogelijk de draad weer oppakt, maar bijvoorbeeld ook hoe je als werkgever je zieke werknemer het beste ondersteunt. Die kennis hebben onze consultants uit literatuur, jarenlange ervaring met tal van vergelijkbare situaties en soms ook als ervarings­deskundige. Juist daardoor weten we dat elke situatie complex en uniek is.

Begeleiding en kosten

Onze re-integratiebegeleiding biedt praktische handvatten om balans tussen werk, herstel en privé te houden. We coachen, monitoren de voortgang en adviseren over hoe je over je situatie communiceert. De kosten worden gedragen door je verzekeraar als je een arbeidsongeschiktsheidverzekering hebt.

“Hoe laat ik mijn werkomgeving omgaan met de onzekerheid die ik zelf ook heb?”

Voor wie

Werknemers

Ondernemers

Werkgevers

Verwijzers

Ziektewet/WIA

Aanpak

Visie op werk en kanker

Soorten ondersteuning

Wanneer

Over ons

Ons team

Voorwaarden

In de media

Blog

Contact

Gecertificeerd door Oval

Lid Groep Werk & Kanker

Cookiestatement

© Re-turn 2023