Klanttevredenheid 8,7

Op locatie of online

In heel NL

Lees het blog

Kennis én ervaring

Voor verwijzers

Bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen, fysiotherapeuten, oncologieverpleegkundigen verwijzen steeds vaker naar Re-turn. Dat doen ze omdat Re-turn de enige volledig in kanker gespecialiseerde re-integratiebegeleider is. En omdat Re-turn mensen sport en werkhervatting laat combineren in één programma. Sinds 2009 hebben we niet alleen talloze mensen begeleid naar een nieuw werkzaam leven, we hebben ook veel professionals masterclasses gegeven over ons vak.

Verzekeraars

Ook verzekeraars weten ons goed te vinden, om expertise in te huren die ze zelf niet in huis hebben. Daarmee laat je als verzekeraar zien dat je om je cliënten geeft, maar ook voor efficiency gaat. Want je hebt nu eenmaal meerdere belangen: het beperken van de schadelast en het voldoen aan de behoefte van de cliënt met kanker. Zowel voor AOV als Poortwachter geldt dat mensen met hulp van Re-turn sneller, beter en duurzamer re-integreren.

Extra analyse

Overigens geldt niet voor iedereen dat ze hulp bij re-integratie nodig hebben. Sommigen kunnen dat zonder hulp. Wat wel voor iedereen geldt is dat ze onzeker zijn over waar ze staan als ze weer aan de slag willen na hun behandeling. Het is goed om te weten dat je een extra analyse kunt bieden, waarmee ze hun kansen op een succesvolle re-integratie kunnen inschatten en bepalen of ze daarbij hulp nodig hebben of niet: de Re-turn Workview.

Collegiaal overleg

Ben je arbeidsdeskundige, bedrijfsarts, oncologieverpleegkundige, fysiotherapeut, HR-medewerker of casemanager en heb je behoefte aan collegiaal overleg? We zijn tijdens kantooruren altijd bereikbaar voor vragen of vooroverleg. Het beste is om te bellen: 085 080 68 33.

Folder aanvragen

  Ik wil graag de volgende folders bestellen:

  “Heel prettig dat ik mensen concreet verder kan helpen door ze te verwijzen naar de gespecialiseerde hulp van
  Re-turn.”

  Voor wie

  Werknemers

  Ondernemers

  Werkgevers

  Verwijzers

  Ziektewet/WIA

  Aanpak

  Visie op werk en kanker

  Soorten ondersteuning

  Wanneer

  Over ons

  Ons team

  Voorwaarden

  In de media

  Blog

  Contact

  Gecertificeerd door Oval

  Lid Groep Werk & Kanker

  Cookiestatement

  © Re-turn 2023