Klanttevredenheid 8,7

Op locatie of online

In heel NL

Lees het blog

Kennis én ervaring

Voor werkgevers

Ik wil informeren hoe het gaat zonder druk uit te oefenen. Hoe doe ik dat?

Niet alleen werknemers met kanker zitten met veel vragen en onzekerheden, ook als werkgever kun je geen idee hebben waar je staat.

Hierdoor hebben leidinggevenden nog wel eens de neiging om de verantwoordelijkheid te veel bij de werknemer neer te leggen, bijvoorbeeld door te zeggen: pak je ruimte, zeg maar wat je nodig hebt. Zonder twijfel goed bedoeld, maar daarmee ga je er wel van uit dat diegene daartoe in staat is.

Kennis

Beter is het hem of haar te helpen de situatie te begrijpen, zodat je samen weer verder kunt. Maar daarvoor is kennis nodig. Heel specifieke kennis, die je logischerwijs niet zelf in huis hebt. Dan is het verstandig om een expert als Re-turn in te huren. Daarmee ondersteun je niet alleen je werknemer, maar ook diens leidinggevende.

We begeleiden de re-integratie, ondersteunen en faciliteren de communicatie tussen werkgever en werknemer, waardoor mensen eerder, beter en duurzamer aan het werk gaan. We kennen de wet- en regelgeving en leggen de voortgang vast in heldere rapportages.

Door Re-turn in te schakelen voldoe je aan de inspannings­verplichting voor de wet, en tegelijkertijd laat je zien goed voor je mensen te zorgen. Zo breng je je zakelijke belang en de menselijke maat in balans. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul het aanmeldformulier in.

Leidraad

Voor werkgevers en leidinggevenden hebben we bovendien een gratis leidraad samengesteld met praktische informatie over alles wat geregeld moet worden, met aandacht voor zakelijke én menselijke aspecten van kanker op de werkvloer.

“Hoe zorg ik ervoor dat mijn managers de juiste ondersteuning geven?”

Voor wie

Werknemers

Ondernemers

Werkgevers

Verwijzers

Ziektewet/WIA

Aanpak

Visie op werk en kanker

Soorten ondersteuning

Wanneer

Over ons

Ons team

Voorwaarden

In de media

Blog

Contact

Gecertificeerd door Oval

Lid Groep Werk & Kanker

Cookiestatement

© Re-turn 2023