Klanttevredenheid 8,7

Op locatie of online

In heel NL

Lees het blog

Kennis én ervaring

Voor werknemers

“Zorg maar goed voor jezelf, zeggen ze.
Maar hoe doe je dat? Daar zou ik graag
eens met iemand over praten.”

Je hebt je behandelingen achter de rug en je gaat weer (meer) aan het werk. Bij je re-integratie merk je dat je nog met allerlei dingen te dealen hebt. Dat je nog niet zo veel kunt onthouden, dat je geregeld moe bent, dat je van alles wil maar vooral ook moet en dat het combineren van werk, sport, je gezin, vrienden en tijd voor jezelf niet vanzelf gaat.

Hulp voor werknemers

Dan is het prettig, is onze ervaring, als iemand met verstand van zaken iets over je situatie kan zeggen. Iemand die herkent wat je zegt en je concrete handvatten aanreikt om ermee om te gaan. Iemand die weet wat gebruikelijk is. Iemand die neutraal is en waardevrij naar je problemen kijkt. Iemand die je helpt om woorden te geven aan wat je meemaakt. 
Dat is wat wij doen.

Grip en perspectief

We helpen je om grip te krijgen op je situatie, om balans te vinden en structuur aan te brengen in alles waar je mee te maken hebt. We zorgen ervoor dat je je werkhervatting kunt combineren met herstelactiviteiten als sport en beweging.
We helpen jou en je werkgever om samen afspraken te maken. We begeleiden je, stimuleren je of remmen je af als je te hard gaat. We helpen je nadenken over wat je allemaal hebt meegemaakt en helpen je perspectief te vinden naar een nieuw werkzaam leven.

Vertel waar je mee zit

Dit zijn maar enkele voorbeelden. De werkelijkheid is altijd anders. Ingewikkelder. Weerbarstiger. Onoverzichtelijk misschien. Bel ons en vertel waar je tegenaan loopt.
Dan helpen we.

“Ik wil graag weer aan de slag,
maar ik twijfel of ik het volhoud.”

Voor wie

Werknemers

Ondernemers

Werkgevers

Verwijzers

Ziektewet/WIA

Aanpak

Visie op werk en kanker

Soorten ondersteuning

Wanneer

Over ons

Ons team

Voorwaarden

In de media

Blog

Contact

Gecertificeerd door Oval

Lid Groep Werk & Kanker

Cookiestatement

© Re-turn 2023