Voor wie speelt kanker op de werkvloer?
Als mensen na een lange verzuimperiode weer aan het werk gaan, kan re-integratiebegeleiding hen helpen om hun uren verantwoord op te bouwen.
Bij kanker spelen extra factoren een rol, zoals de zogeheten late gevolgen: plotseling opduikende vermoeidheid, haperende concentratie, vergeetachtigheid en een sterk wisselend energiepatroon.
Die verschijnselen werken lang door bij je re-integratie. Om met kanker op de werkvloer om te kunnen gaan, is specialistische kennis nodig. Maar er is meer: kennis en begrip van wet- en regelgeving bijvoorbeeld. Ondersteuning op dat gebied kan ook verlichting geven in het re-integratietraject.
Bovendien heeft kanker vanaf het moment van de diagnose een enorme impact op iedereen op de werkvloer. Daarom begeleidt Re-turn niet alleen werknemers, maar ook hun leidinggevenden en werkgevers. We bieden ook diensten aan ondernemers en mensen in de ziektewet.
Daarnaast delen we kennis en verzorgen we lezingen en trainingen voor leidinggevenden, arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, HR-consulenten en verzekeraars.
Kortom, iedereen die te maken heeft met kanker en betaald werk kan zich aanmelden voor vragen, advies of het aanvragen van een offerte. Een verwijzing is niet nodig en er is geen wachtlijst.
Opdrachtgevers
Re-turn werkt in opdracht van werkgevers (van bakker op de hoek tot multinational), verzekeraars en UWV.
Regelmatig wordt Re-turn ingezet via een arbodienst, bedrijfsarts of arbeidsdeskundige.
Voor wie
Werknemers
Ondernemers
Werkgevers
Verwijzers
Ziektewet/WIA
Aanpak
Visie op werk en kanker
Soorten ondersteuning
Wanneer
Over ons
Ons team
Voorwaarden
In de media
Blog
Contact
Gecertificeerd door Oval
Lid Groep Werk & Kanker
Cookiestatement
© Re-turn 2023