Klanttevredenheid 8,7

Op locatie of online

In heel NL

Lees het blog

Kennis én ervaring

Keuzehulp

Kort na het afronden van hun behandelingen voor kanker hebben de meeste mensen behoefte om te weten wat hun kansen zijn op een succesvolle re-integratie. Dat goed op een rijtje krijgen valt niet mee. Zeker niet als je net uit een achtbaan van onderzoeken, ziekenhuisbezoek en behandelingen komt. We hebben er twee hulpmiddelen voor.

Eerste indicatie

Onze online keuzehulp biedt een eerste indicatie. Aan de hand van een aantal eenvoudige vragen kun je een inschatting maken of je wel of geen hulp nodig hebt bij re-integratie.

Nu is iedere situatie uniek en laat de weerbarstige werkelijkheid zich moeilijk terugbrengen tot enkele algemene vragen. Maar met de keuzehulp krijg je wel beter zicht op je behoefte aan steun. Het is gratis en je kunt het direct doen:

Meer inzicht

Wil je meer weten over de voorspellende factoren bij werk en kanker en zoek je advies voor het inrichten van je re-integratie, dan kan de Re-turn Workview iets voor je zijn. Dit in eigen huis ontwikkelde instrument is veel uitgebreider dan de keuzehulp en geeft een snelle maar grondige analyse van je re-integratiekansen. Als daar aanleiding toe is, kan een begeleidingstraject het vervolg zijn, maar daar stuurt de Workview niet op aan. De Workview geeft het overzicht om daarover een beslissing te kunnen nemen.

Voor wie

Werknemers

Ondernemers

Werkgevers

Verwijzers

Ziektewet/WIA

Aanpak

Visie op werk en kanker

Soorten ondersteuning

Wanneer

Over ons

Ons team

Voorwaarden

In de media

Blog

Contact

Gecertificeerd door Oval

Lid Groep Werk & Kanker

Cookiestatement

© Re-turn 2023