Voor wie

Verwijzers

“Heel prettig dat ik mensen concreet verder kan helpen door ze te verwijzen naar de gespecialiseerde hulp van Re-turn.”

Bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen, fysiotherapeuten, oncologieverpleegkundigen verwijzen steeds vaker naar Re-turn. Dat doen ze omdat Re-turn de enige volledig in kanker gespecialiseerde re-integratiebegeleider is. En omdat Re-turn mensen sport en werkhervatting laat combineren in één programma. In tien jaar tijd hebben we niet alleen talloze mensen begeleid naar een nieuw werkzaam leven, we hebben ook veel professionals masterclasses gegeven over ons vak.

 

Ook verzekeraars weten ons goed te vinden, om expertise in te huren die ze zelf niet in huis hebben. Daarmee laat je als verzekeraar zien dat je om je cliënten geeft, maar ook voor efficiency gaat. Want je hebt nu eenmaal meerdere belangen: het beperken van de schadelast en het voldoen aan de behoefte van de cliënt met kanker. Zowel voor AOV als Poortwachter geldt dat mensen met hulp van Re-turn sneller, beter en duurzamer re-integreren.

 

Overigens geldt niet voor iedereen dat ze hulp bij re-integratie nodig hebben. Sommigen kunnen dat zonder hulp. Wat wel voor iedereen geldt is dat ze onzeker zijn over waar ze staan als ze weer aan de slag willen na hun behandeling. Het is goed om te weten dat je hen iets extra’s kunt bieden, waarmee ze hun kansen op een succesvolle re-integratie kunnen inschatten en bepalen of ze daarbij hulp nodig hebben of niet: de Re-turn Workview.

Collegiaal overleg

Ben je arbeidsdeskundige, bedrijfsarts, oncologieverpleegkundige, fysiotherapeut HR-medewerker of casemanager en heb je behoefte aan collegiaal overleg? We zijn tijdens kantooruren altijd bereikbaar voor vragen of vooroverleg. Het beste is om te bellen: 030 877 03 55.