Weten waar je staat met de Re-turn Workview

Werk bij kanker is belangrijk om weer ritme te vinden in het dagelijks bestaan. Na de behandeling willen de meeste mensen graag aan het werk, maar hebben ze geen idee wat ze aankunnen en of ze er hulp bij nodig hebben.

De Re-turn Workview geeft een analyse van de kansen op een succesvolle re-integratie, waarna ook duidelijk is of je daarbij hulp kunt gebruiken of dat ondersteuning niet nodig is.

Re-turn ondersteunt mensen met kanker op het gebied van werk en re-integratie. Soms worden we benaderd als een re-integratie niet wil vlotten of is vastgelopen. We kunnen dan wel helpen, maar het is natuurlijk beter als je problemen met re-integratie voorblijft.

De ervaring leert dat het heel veel scheelt als je van tevoren weet waar je op moet letten, als je weet wat ‘normaal’ is en wat niet. De Re-turn Workview biedt daarover snel het juiste inzicht. Het beste moment om een Re-turn Workview te doen is als de primaire behandelingen zijn afgelopen, in de startfase van de re-integratie.

Snel inzicht

De Re-turn Workview beslaat allerlei aspecten van het ziekteverloop, het herstelproces (zowel lichamelijk als mentaal), de eventuele gevolgen en de situatie op het werk. Het levert een analyse op van de kansen op een succesvolle re-integratie. We beschrijven wat goed gaat, wat beter kan en waar men rekening mee moet houden. Het verslag stuurt niet aan op een vervolgtraject maar biedt snel inzicht in de eigen situatie.

Over Re-turn

 • Re-turn is dé expert op het terrein van werk
  en kanker
 • Re-turn ondersteunt werknemers,
  werkgevers, zelfstandigen en verwijzers
 • Re-turn werkt door heel Nederland met een
  gespecialiseerd team van consultants
 • geeft iedereen met kanker en betaald werk
  grip op hun situatie en perspectief op een
  nieuw werkzaam bestaan.

Is de Re-turn Workview iets voor jou, voor je werknemer of voor je cliënt?
Heb je vragen, wil je advies of meer info?

Bel. Of laat ons jou bellen: